wadstrom

Alla inlägg den 29 april 2016

Av therese wadström - 29 april 2016 13:57

När vi vakna imorse kände jag för en riktig mysfredag! Meja har ju sovmorgon till halv 10 så morgonen var lugn & skön! Hade funderingar på att ta promenad å lämna Meja men vädret såg inte så inbjudande ut!! Regnet hängde i luften å det var kallt!! Så vi tog bilen, jag trodde Luna skulle somna direkt för hon va trött men hon bara skrek.. Lämnade av meja & åkte mot Ica (och allt folk som var där) va inte mkt vi skulle ha men några viktiga saker.. Luna skrek genom hela affären & även vägen hem! Att det är så svårt å "släppa taget" när man är såå trött! Väl hemma satte jag henne i sjalen å hon somna på 1 sekund! Plockade in matvarorna & sedan tog jag med barnen till källaren för å bara mysa å se på film! Barnen fick tillåmed en liten skål med några godisar i för att få in fredagskänslan :) jag somnade nog till lite medan de tittade på Mumin!

När filmen va slut vaknade Luna å de va dax för mat! Hade som tur va rester kvar så va bara å värma, toppen! Luna va inte på humör, inget dög åt henne.. Fick försöka få i mej lite mat med en gnällig tjej i knät!

Om jag hade fått bestämma hade jag gärna fortsatt eftermiddag på samma vis som förmiddag, med att slappa!! Men de tyckte tydligen inte barnen.. De ville UT!!

Satte luna i sjalen igen å hon somnade direkt!! Tror hon med har en slappfredag :)

Så nu e vi ute, barnen leker jättebra men jag fryser!!

Men snart kan jag nog lura in dem med lite fika!

Ovido - Quiz & Flashcards