wadstrom

Alla inlägg den 6 april 2014

Av therese wadström - 6 april 2014 19:54

Bestämde igår att vi idag skulle storstäda, kändes ju bra igår när vi sa det men vi inte lika uppmuntrande när man vaknade i morse & viste vad som väntade.. Men efter frukost satte vi på lite härlig uppiggande musik & satte igång! Vi började med att "plocka" vilket är det tråkigaste! Över lät det mesta av det till mannen & tog toaletterna, speglar, toalettskåp & sedan gick över alla fönsterbrädan & andra ytor som skulle dammas. Efter dammsugningen gjorde vi ett avbrott & tog en tur till stan, lunchade på "Max", älsklingen sprang in på biltema och köpte något till bilen sedan och sedan handlade vi lite på ÖB bland annat en gästbok till Ellens dop, två små lila mattor till husvagnen & 12 flaskor cider!

Hemma igen fortsatte Simon att torka golven & jag badade John. Sedan tog jag tag i att göra iordning dopklänningen, blått skulle bli lila!

Tror det mesta är färdigt inför dopet! Imorgon ska jag hämta våra handtryckta servetter & beställa smörgåstårtor. Sedan är det bara lite kvar som ska handlas som pappersduk, mineralvatten, kaffe & glass! Tårtorna har våra mammor varit snälla & erbjudit sig att göra, guld värt!<3 vi blir ju närmar 60 personer så blir en del både smörgåstårtor & vanliga tårtor!:)

Ovido - Quiz & Flashcards