wadstrom

Alla inlägg den 8 februari 2014

Av therese wadström - 8 februari 2014 20:21

I Torsdags hade dagis planeringsdag så Meja gick med oss till kyrkan. Dagens pyssel var att gör får av sitt handavtryck, blev jättesöta små får:)

Vid 5 var det dax för skridskoskola!! Denna gången skulle Mejas mormor & morfar komma & kolla på henne vilket Meja var väldigt stolt över! :) Hon blir bättre & bättre för varje gång! Spännande att hon får vara med på isrevyn i år:) Efter skridskoskolan följde mormor & morfar med hem på fika, vi bjöd på våra hemmagjorda semlor.

Fredagen bjöd på lek på "stora & små" & sedan handlade vi lite gott inför kvällen. Köpte även en ny film som vi väntat på länge, John e ju helt tokig i flygplan!

Blev den vanliga fredagsmaten, tacos:) och sedan mys med godis och nya filmen!

Idag skulle Simon iväg till Stenkällegården med David för att få testa åka slalom innan det är dags för oss att åka till Stöten i Mars. Han hade ramlat det första han gjorde när han skulle försöka åka knapplift, synd att jag inte var med, hade säkert fått mej ett gott skratt:)
Jag & barnen sysselsatte oss med att göra egna ljus, roligt när barnen uppskattar pyssel lika mycket som jag gör!

Efter lunch var det dax för Meja att åka på barnkalas och på inbjudningskortet stod det att man fick vara utklädd. Meja ville vara prinsessa & självklart ville John med klä ut sig:)

När vi hämtat henne från kalaset tog vi en promenad till Sylvia & Janne. Skulle kolla om hon hade mönster att sy en body, det hade hon.. Och lite till!! Kom hem med tre tidningar fulla med mönster å de va ändå bara några av de hon hade! Så imorgon ska jag ha "egentid" och SY!!

Idag är även Ellen 2 månader!! Tiden bara springer iväg!! Försöker njuta så mycket det går men är ju mycket annat man ska hinna med!! Tvätt,städ, handla,laga mat & självklart de två andra kottarna med! Men att bära henne mycket i bärsjalen, där hon trivs väldigt, känns bra. Då känner vi båda närhet & värme<3

Ovido - Quiz & Flashcards