wadstrom

Senaste inläggen

Av therese wadström - 20 januari 2016 08:10

Alla våra barn har tagit napp tidigt, Ellen fick den till&med första natten på BB! Man får ofta rådet att vänta med napp de två första veckorna för att inte störa amningen.. Förstår att om amningen strular & är jobbig att man inte ska blanda in nappen eftersom det är en annan sugteknik men i vårat fall har amningen funkar kanon med en gång! Luna började äta när hon varit utanför magen en kvart typ & mjölken sprutade redan :)

Hon har ett väldigt sugbehov så vore skönt om hon ville ta nappen lite då & då så mina bröst slapp agera napp! Hon tar nappen ibland, en liten stund men ser ofta väldigt skeptisk ut bär hon får den i munnen..

ANNONS
Av therese wadström - 17 januari 2016 19:24

Redan när jag väntade John köpte jag min första sjal, en ekologisk beige trikåsjal från minimundus! Jag gav den aldrig en riktig chans utan använde den bara någon gång & sedan blev den liggande..

Men Ellen fick jag hjälp av en sjalkunnig vän & efter lite övning kom jag på knepet & fastnade för det!! Insåg hur smidigt det var, att kunna ha bebis på magen samtidigt som jag hade händerna fria, bebis var nöjd som fick vara nära & syskonen för att jag kunde vara med dem å leka/hjälpa dem vid toabesök m.m en winwin situation!!

Jag har varit lite sugen på att köpa en ny sjal i en färg som tilltala mej lite mer men kändes lite ovärt när jag hade en så jag bestämde mej för att försöka färga den istället! Så bu är den lila & fin!

Idag följde meja, John & Ellen med farmor & farfar till skara på julgransplundring! Tanken var väll att jag & Simon skulle passa på att ta det lugnt & mysa med vårat nytillskott.. Men vi såg ist chansen att få lite gjort! :) vi bestämde oss för att rensa i Johns rum! Och för att vi båda skulle kunna vara så delaktiga som möjligt så sjalade jag upp Luna på magen för första gången. Hon somnade direkt & sov sedan där i flera timmar utan minsta pip :)

Efter Johns rum var genomgått tog vi även tag i spelskåpet & Mejas rum! Slängde en hel del, trasiga leksaker, teckningar, pysslade saker m.m hade varit omöjligt om barnen hade varit hemma!! Känns SÅ skönt att få rensat!! Nu kan vi lägga oss nöjda!

ANNONS
Av therese wadström - 16 januari 2016 19:48

När både barn & kläder är gjorda av kärlek!

Av therese wadström - 15 januari 2016 14:55

Aj!! Idag är brösten ömma, välfyllda & STORA!! Trivs bättre med mina små vanliga bröst!! Ellen måste tycka de ser ut som bollar för när jag satt & ammade sa hon - Luna inte bita bollarna!! Haha!

Av therese wadström - 14 januari 2016 14:39

Efter att inte sovit speciellt mkt på BB längtade jag efter första natten hemma! Tanken var att Simon skulle ta hand om Luna när det gällde allt annat än amma såklart.. Men de va just det, amma hon ville göra hela tiden!! Men vid 1-tiden tig Simon med henne & satte sig i soffan & sov å då fick vi sova allihop ända till kl 6!! Underbart! Gick upp & ammade henne & sedan vaknade de andra barnen ett efter ett. Meja fick frukost & gjorde iordning sig för skolan, idag fick hon klä på sig ordentligt, det var -18 ute! När Simon kom hem efter att ha lämnat henne åt vi mysfrukost nere i källaren & kände in lugnet!

Meja passade på att mysa lite med lillasyster innan skolan.


Hela förmiddan satt vi i soffan i källaren å bara myste! Kollade på film, halvsov & njöt! Barnen gick i pyjamas till 11, aldrig hänt typ förut! Luna va värst & hade pyjamas till efter lunch för hon skulle ändå bada så kändes onödigt å byta flera gånger :)
Nu inväntar vi mina föräldrar för bebismys & fika, å inte vilket fika som helst, hemmagjorda semlor!! Tokig i semlor!! För visst får man äta vad som helst när man ammar?! ;)

Trött mamma..

Av therese wadström - 13 januari 2016 17:07

Äntligen är vår prinsessa här! När det väl satte igång gick det fort:) på bf +7 tittade hon ut, vår Luna Elsa Wadström

När jag fick upp henne på bröstet kändes hon såå liten! Både jag å Simon va säkra på att hon va mindre än Ellen.. Men tji fick vi! 4160g & 50cm lång men ändå så liten :)

Väl hemma åker hon runt som en vandringspokal mellan syskonen, alla lika stolta! Ellen är väldigt fascinerad över alla Lunas kroppsdelar, speciellt händerna!

Nu ska vi njuta!!

Av therese wadström - 9 januari 2016 18:37

Idag hade varit ypperligt att föda barn på! Men det verkar inte lillan i magen hålla med om..
Fördrev ist tiden med att baka semlor som vi sedan av avnjöt efter en skön middagsvila!

Ikväll skämde mannen bort mej med att fila mina fötter å sedan smörja in dem så de blev mjuka å sköna, äkta kärlek! Nu blir det mys i soffan!

Av therese wadström - 6 januari 2016 17:31

Idag när Simon var ledig planerade vi att hitta på något med en annan barnfamilj, tanken var först att vi skulle åka pulka & grilla korv men när vi vaknar i morse & såg att termometern stod på -16 så ändrade vi planen till ett besök på Baltazar! Barnen hare väldigt skoj å vi vuxna med för den delen! ;)

Efter det blev det mat på Max, har aldrig förut varit speciellt förtjust i snabbmat men under denna graviditeten har det smakat riktigt bra! Nästan så jag längtat efter det ibland!!

Men finns inget som slår kvällens mat, kräftor!!

Visste ju att jag skulle gå över den här graviditeten också.. Å det har jag ju gjort nu så nu kan lillan få komma ut! Var ju tyvärr inte mogen igår för hinnsvepning men hoppades på att bm iaf skulle reta igång någonting.. Men icke!

Sitter här fortfarande lika höggravid!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se