wadstrom

Senaste inläggen

Av therese wadström - 5 april 2016 11:35

Jag kan säga att när jag var 2 år kunde jag inte ta ipaden, gå in på Spotify, välja vilken lista jag ville ha & tryck på en låt att lyssna på!! Nu fanns det ju inte ipads när jag var liten men ändå!!

Jag tycker faktiskt att det är ett bra påfund & att barnen lär sig massor! Det spelar ofta pedagogiska spel där de ska räkna, sortera efter färg & storlek, stora tjejen har läs & skrivprogram! Det viktiga är ju att de inte sitter med "paddan" hela dan utan leker tex ute med, men en stund på morgon eller kväll är helt okej i vårt hem!!

ANNONS
Av therese wadström - 4 april 2016 20:02

De tre första barnen var ganska lika varandra, ätit & sovit snällt, inte kräkts så mkt m.m nu har vi fått en liten tjej som sätter oss mer på prov! Hon hatar vagnen & bilstolen, ogillar ytterkläder & speciellt mössa! Hon är ofta missnöjd även om hon får sitta i knät.. Men hon börjar bli bättre som tur är!

Med de andra tre har vi bara använt badbaljan när det varit dax att bli lite renare. Luna har också badat men eftersom hon kräks endel har behovet av rengöring varit oftare så därför testade vi för ett tag sedan att duscha med henne vilket va SÅ smidigt! Slippa hälla upp vatten m.m, bara gå in i duschen, spola av & sedan ut igen! Blir att hon duschar med mej eller sin pappa nästan varannan dag :) å ikväll va de med mej, så mysigt!

ANNONS
Av therese wadström - 3 april 2016 19:49

Har under en tid inte hittat min sylust..:/ beror nog på lite allt möjligt, en bebis som ammar mkt på nätterna & som varit rätt skrikig på dagtid ger en inte mkt energi över precis. Och så en del annat som cirkulerar i hjärnan 24-7.. Men snart är det dax för fotografering & visst, man måste inte ha hemmasydda kläder då men.. Är ju roligt! Hade ju redan inhandlat tyg, härliga tyger i gul, lila & blå med ugglor på som bara skriker vår/sommar! Hade bestämt att sy kläder som funkar när det blir varmare förutom till Luna för hon kan ju hinna växa yttliggare en storlek till sommaren! I veckan tig jag tag i å välja mönster till alla 4, även klippt ut alla & kantband så idag satte jag mej och sydde ihop allt!! Känns så skönt nu efteråt! Bara Mejas klänning sommska fållas & fixas fickor på

Av therese wadström - 31 mars 2016 15:38

Det kanske inte alltid är det roligaste att vara mammaledig, man går gemma i sina mysbrallor, har någon spyfläck här å var, torkar bajs ett antal gånger varje dag, försöker få tid till disk & tvätt så inte mannen behöver komma hem till totalt kaos.. Hm när duschade jag håret senast?! Men ändå så är det de bästa jag vet! Vem vill jobba när man kan umgås med sina barn ist?! Och just denna tiden på året njuter jag lite extra, när solen tittar fram å de som jobbar bara kan se den från ett fönster medan jag kan ta med alla barn ut & njuta! Äta mellis ute, gunga, hoppa hopprep & bara va, underbart!

Av therese wadström - 24 mars 2016 19:45

Måste säga att det gått riktigt bra att aktivera barnen under lovet, en hel del påskpyssel har det blivit! Både barnens faster & deras mormor & morfar har varit här & hjälpt dem med pyssel, är ju inte det lättaste med en skrikig bebis på armen!

Idag hade vi bestämt att åka till Stellas lekland, även hit följde deras faster med & även farbror för att hjälpa mej att hålla ordning på barnen, jättesnällt! Ellen vågade sig upp i värstingrutchkanan annars var nog studsmattorna & bollhavet bäst! Även Luna fick testa att leka i bollarna!

Efteråt blev det mat på Max, och Simon hade turen att sluta tidigare så han kunde komma in å göra oss sällskap! Nu blir det soffmys & se om det kommer några mer godissugna påskkärringar å knackar på!

Av therese wadström - 21 mars 2016 14:31

Såklart är vi med & rockar sockorna!

Alla är vi olika men lika mycket värda!!

Av therese wadström - 15 mars 2016 16:49

Idag tyckte vi det var dax att besöka vårat nyrenoverade biblotek! Det har varit stängt några månader men nu öppnat igen. Har hört av andra som hunnit dit före oss att de var väldigt fint & fräscht & kan bara hålla med!! Det kändes dock väldigt mörkt när vi kom in, till&med barnen reagerade på det & frågade varför inte lamporna var tända!! Men efter en stund hade vi vant oss vid den dova belysningen & tyckte de va riktigt mysigt! Det första barnen såg var den lilla lekhörnan! Man har ju alltid fått höra att på biblotek ska det vara tyst & stilla.. Hur går det ihop med en lekhörna??

Vi läste nog 5 böcker där i en mysig soffa & 8 st lånade vi med hem! Nu har vi att läsa!!:)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se