wadstrom

Senaste inläggen

Av therese wadström - 6 juni 2016 19:03

Firades som vanligt i Balteryd. Vi köpte flaggor till barnen så de skulle få lite mer feeling :) Luna viftade som en tok med sin!

ANNONS
Av therese wadström - 4 juni 2016 20:14

Förra veckan var jag på spa med några tjejkompisar, barnen blev då rätt avundsjuka & ville med gå på spa! Och när jag sa att man var tvungen att vara 12 år för att gå på spa såg jag sorgen i deras ögon.. :/ vi bestämde då att ha ett eget spa så det har vi haft idag! Är glad att vädret var bra så vi kunde vara ute, stor risk att de blivit väldigt blött inne annars.. Till tröskeln ungefär..

Vi ställde upp stolar på en skön plats i skuggan, tog fram Lunas badbalja & fyllde med skönt vatten. Hade även fått ett riktigt fotbad av Jenny med massage i så Simon fixade ut ström. Barnen satte sig & badade fötterna medan jag gjorde iordning god dricka & tilltugg

John va den enda som vågade testa ansiktskrämen som bestod av mixad avokado & honung. Självklart hade han även gurkskivor på ögonen :)

John tyckte det var riktigt skön men lyckades inte övertala sina systrar..
Ellen nöjde sig med att jag torkade hennes fötter & smörjande in dem. Meja tackade ja till både nackmassage & insmörjning av fötter & händer

När barnen var nöjda var det visst vår tur! Simon var först ut med ansiktskrämen.. John la på rikligt med kräm, undrar om han tycker pappa har torr hud? När Meja sedan gjorde på mej tyckte jag faktiskt att de va riktigt skönt! Svalt & gött! Men när jag blev insmörjad mellan tårna hade jag svårt att njuta, skrattade hysteriskt!!

Ett vinnande konsept som kommer göras igen!! :)

ANNONS
Av therese wadström - 3 juni 2016 15:07

Så glad att jag & Simon har så fina vänner omkring oss! Vissa vänner känner man sig sådär extra välkommen hos, att man får va den man är, att barnen trivs m.m
Förmiddagen har spenderats hos precis sånna vänner! Så härligt för både mej & barnen! Barnen har lekt, badat, fikat & vi vuxna har mest varit i skuggan hos de små & pratat om "ditt & datt" (mest om barn som det ofta blir ;)

En härlig bild på de små i skuggan

(Ser du Jenny, de håller näääästan hand!!) *love is in the air* haha..

Av therese wadström - 2 juni 2016 16:29

Behöver inga ord, bara underbart!

Av therese wadström - 27 maj 2016 19:40

Kan inte få nog av mina godingar!! De ger oss så mycket glädje & kärlek (och även några gråa hårstrån)

Av therese wadström - 17 maj 2016 19:50

Mina barn är så små så än så länge har det inte blivit någon diskussion om användandet av cykelhjälm, det är en självklarhet! För ett par veckor sedan var vi in till stan & alla barn(utom Luna) fick köpa sig en ny hjälm! En trevlig kille på Inter sport hjälpte oss & när barnen var nöjda med sina hjälmar & vi skulle gå & betala frågade han om inte jag med skulle ha en hjälm..? Hade ju faktiskt funderat på det ett tag men hade ingen tanke på att köpa en nu! Men vad är det att vänta på? "- jo visst ska jag det" svarade jag & så fick även jag prova ut en hjälm!

Idag blev första cykelturen & måste ju erkänna att det känns lite ovant med hjälm på huvudet.. Men igentligen borde de va lika självklart som att man har bälte i bilen! Det spelar ju ingen roll hur bra bilförare/cyklist man är, för vi vet ju alla hur många dåliga bilister det finns & krockar/blir på körda av en sån kan bilbältet/cykelhjälmen vara det som avgör om vi överlever eller inte!!

Och nu har jag ju satt 4 underbara barn till världen & då måste jag ju ta hand om dem med! De behöver sin mamma! Så självklart gör jag vad jag kan för att skydda mej!!

Av therese wadström - 15 maj 2016 09:07

Ett tag nu har min sylust varit som bortblåst.. :/ ingen energi & ingen inspiration alls!

Men nu när det fina vädret kom kom även lite lust & energi tillbaka på att sy härliga sommarkläder! Min overlock har strulat så lämnade in den på servic & sålänge klippe jag ut två baggydressar fast med korta armar & ben, en klänning & ett set med body & byxa, klippte ut kantband & allt så nu e det bara å SY!! Eller ja, vänta på maskinen.. Hade räknat med att få den klar till helgen så att jsg kunde sy några timmar under lördagen men lördagen kom å ingen symaskin.. La istället några timmar i hobbyrummet & scrappade, tror det blev 8 layouter när jsg städade upp & la ner för dagen!

Sedan hade John beställt våfflor till eftermiddagsfikat & bjudit farfar med! Mitt under fikat ringde telefonen, min symaskin va klar!! Tjoho!! Men glädjen blev kort.. När jag fått hem den & skulle börja sy blev inte sömmen bra.. Den sydde inte alls med vänster nåltråd! Trädde om, Bytte nål m.m men inget hjälpte.. Usch så ledsen jag blev..

Ska tillbaka med symaskinen idag & hoppas han kan fixa det snabbt så jag kan få sy lite idag ist!!

Av therese wadström - 12 maj 2016 12:26

Stoppa tiden!! Idag blir mini 4 månader!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se