wadstrom

Alla inlägg under november 2015

Av therese wadström - 11 november 2015 20:02

Förut har jag kanske inte ogillat onsdagar men tyckt att de varit rejält sega!! Gillar ju när det händer något på dagen!!:)

Men nu när det är full rulle på dagarna, upp tidigt, få i alla frukost, på med kläder & sedan in i bilen! Sedan först lämna meja på skolan å sedan John på dagis! De andra dagarna åker jag & Ellen sedan till öppna förskolan eller kyrkan & leker fram tills det är dags att hämta barnen igen å då e de hem & äta & sedan ska Ellen (och oftast jag med) sova!

Men på onsdagar åker jag & Ellen hem efter lämningarna och bara myser! Idag satt vi på golvet & läste bok, pusslade & sjöng, jättemysigt! Vid 10 gick vi in till sängen & sov en stund! Så när vi sedan hämtat upp barnen när de slutat & ätit mat hade vi hela eftermiddan framför oss. Solen sken så vi packade fikaväskan & begav oss mot lekplatsen! Blev en väldigt trevlig eftermiddag med mina älskade barn!!

Av therese wadström - 8 november 2015 07:26

På Facebook är jag med i en grupp där vi alla väntar barn i januari -16, väldigt kul att dela tankar & idéer med andra, att följa varandra från plusset på graviditetstestet till bebis i famnen!

I veckan var det en tjej som skrev att hon åkt in till förlossningen för att hon kände mindre fosterrörelser. Lite senare la hon upp en bild på hennes lille son! De hade varit tvugna att göra kejsarsnitt men pojken verkade må bra under omständigheterna. Det kändes så fantastiskt att se en sån liten på bild, jag & mamman befann oss i samma vecka (v.32) så att lillan i min mage var lika stor & utvecklad kändes otroligt!! De är ju i stort sett färdigutvecklade, de e ju lungorna som behöver lite mer tid & sedan behöver de lite mer fett på kroppen!

Men nu på morgonen när jag gick in & läste i gruppen fick jag reda på att pojken dött! Usch vad ont det gjorde i hjärtat! Jag vet inte om det var något "fel" på barnet eller om det dog av att det var för tidigt fött.. Kommer nog ta sin tid att smälta detta! Vi har i gruppen iaf bestämt att samla in lite pengar till en fond & även skicka blommor.

Av therese wadström - 6 november 2015 08:05

Vaknar ofta nu om nätterna & är kissnödig vilket inte är så konstigt.. Men när Jag varit uppe på toabesök & lagt mej igen känner jag att jag är hungrig.. Går upp å gör smörgås & mjölk/Jouice. Sedan mätt å belåten lägger jag mej igen..men att somna är hopplöst!! Ligger & vrider å vänder, höfterna värker, tankarna far.. I natt låg jag vaken 3 timmar!! Gick till slut upp & la mej i soffan ist.. Ville inte störa övriga i sovrummet! Somnade till slut om.. Men timmen efter var det morgon & Ellen vakna! Blir en spännande dag detta, tur det är fredag!! Får bli mindre ansträngande aktiviteter idag!

Av therese wadström - 1 november 2015 12:26

Nej, hästen vi besökte idag hette faktiskt inte plopp utan Evita :) John har flera gånger pratat om att rida då han ofta ser kort på när han rider på våran digitala fotoram. Han & meja såg mycket fram emot att rida medan Ellen tyckte de va -otäckt! Något hon säger till det mesta just nu! Hon ville inte borsta hästen men gick med på att klappa lite iaf!

Efter att Meja & hennes kompis ridit en sväng ropar Ellen -min tur!!
Jaha? Visst! På med hjälp & upp på hästryggen, oj vilken nöjd tjej det blev! Hon satt & log under hela ridturen & så fort hon klivit av tyckte hon att de var hennes tur igen!! Men först bar de Johns tur som också gillade ridturen!

Ovido - Quiz & Flashcards