wadstrom

Alla inlägg under maj 2014

Av therese wadström - 8 maj 2014 21:23

Beställde i Tisdags kväll tyger från www.jonic.se, hade sett så fina kläder folk sytt av ett tyg med "folkabussar" så var bara tvungen att ha det:) tyget fanns i flera färgkombinationer så var svårt att välja men blev tillslut ett "tjejigt" & ett "killigt" plus en turkos mudd som passade till.

Idag vid lunch fick jag ett sms från schenker att ett paket kommit till Frendo! Så det var bara å klä på barnen och gå & hämta paketet:)

Började klippa ut en tröja till John men han var så gnällig så tog fram en pusselbok till honom så han kunde sitta brevid mej på golvet & pussla. Sedan var det Ellens tur att gnälla lite så sövde henne. När jag kom tillbaka låg John och sov på pusselboken!!:)

Sedan fick jag klippa & sy i en hel timme medan kottarna sov så gott! Och när Simon kom hem fixade han maten så fick en hel del gjort! Blev en tröja & en t-shirt till John, en tröja till Meja & en vändbar dregglis till Ellen så hon kan matcha dem båda:)

Nu är det bäst att sova, imorgon vid 6 kommer äntligen Meja efter att ha varit hos din pappa en vecka! Saknat henne så??

Av therese wadström - 8 maj 2014 09:15

Det känns som igår när du låg där på bröstet, så liten, ihoptryckt & kletig:) och idag är du redan 5 månader! Försöker verkligen njuta av varje sekund men dagarna bara flyger iväg! Stanna tiden någon!!
Tycker bebistiden är alldeles för kort.. Det där mysiga när en liten liten försvarslös underbar liten bebis bara ligger där i famnen.. Är ju såklart underbart att de utvecklas men just bebistiden kunde få vara liiite längre.
Storasyskonet tycker det är roligt att hon blivit större & är mera "med", att hon skrattar när de leker "tittut" med henne m.m Även att mata henne med smulor av te.x bröd, ost & korv är något de typ slåss om;)
Blir tårögd varje gång man ser deras syskonkärlek mot varandra??

Just nu övar vi mest på att sitta upp, går typ 5-10sekunder, alltid något!(men svårt att fånga på kort!!)

Är för det mesta en väldigt glad & nöjd tjej:)

Skapa flashcards