wadstrom

Alla inlägg under januari 2014

Av therese wadström - 20 januari 2014 18:59

Var en trevlig f.m på familjecentralen, märks att barnen trivs där! Hade ju hoppats kunna väga Ellen så jag såg om hon gått upp något, hade varit skönt å veta inför onsdagens BVC-besök!! Har ju enbart testat att ge ersättning 2 ggr i flaska & några gånger lite på sked, men har ammat desto mer så håller tummarna för att hon gått upp i vikt!

Ellen & Meja myste i soffan

Tänkte även lägga upp en bild på vår nya bil :) jätte skön att köra men det tar nog sin tid att vänja sig vid automat!

På eftermiddagen medan John & Ellen vila middag passade jag & Meja på att spela lite spel. Först spelade vi "Tusenfotingen"

Och sedan ett spel där man lär sig klockan (hel och halv timme)

Vi har även (äntligen) plockat ner allt som hängde i julgranen & barnen har plundrat sina smällkarameller!

Av therese wadström - 20 januari 2014 08:16

Idag blev det frukost i sängen! Mysigt! Dock inte lika mysigt efteråt med alla smulor som blir.. Och John råkade spilla ut sin oboy.. Men va ju ändå dax att byta sängkläder:) Snart dax att borsta tänderna & bege sig till familjecentralen! Blir spännande att köra nya bilen själv, å ännu mer spännande att parkera den nya STORA bilen helt själv!!

Av therese wadström - 19 januari 2014 21:21

Lördagen började med sovmorgon, dock lite kortare än önskat då vi skulle åka hemifrån vid 10-tiden. Hade hittat en bil i Linköping vi skulle åka & titta på! Var lite oroliga hur det skulle gå att åka så långt med barnen men Ellen sov hela vägen & John var nöjd med att se på film & spela på ipaden så gick toppen! Blev ett bil köp & kunde även byta in våran gamla, smidigt!! Efter att bilaffären var avslutad tog vi en sväng till Ikea :) hade 1500kr i presentkort som vi fått i bröllopspresent så blev endel shoppat!!

Hemresan gick bra ända tills vi kom till Karlsborg, jag skulle bara springa in lite snabbt på Ica & när jag kom ut gallskrek båda barnen & det fortsatte de med hela vägen hem! Väl hemma blev det lite mys i soffan innan vi alla somnade gott efter dagens utflykt!

Idag, Söndag, blev det lite längre sovmorgon, skönt! Sedan har det varit en riktig "städar&fixar-dag". Jag & John satte ihop lite Ikeagrejer bl.a två lampor & en bokhylla. Tur jag hade min lille hjälpreda ;)

När vi kände oss färdiga hade jag lite tid över så passa på att scrappa lite! Blev två likadana layouter med kort från julafton.

Vid 18-tiden var det dax att hämta Meja som nu varit hos sin pappa en vecka. Alltid lika underbart att få hem henne <3 sedan kom svärföräldrarna & barnens faster & farbror på fika, hemmagjorda semlor! De hade köpt så fina kläder till barnen, så gulligt av dem! Ellen fick bl.a de här två ursöta klänningarna.

Nu är det nog dax att krypa ner i sängen & slötitta lite på tvn för att snart sova!

Av therese wadström - 19 januari 2014 04:09

Sov söta lilla du!! Mamma är trött!!

Av therese wadström - 17 januari 2014 14:42

Igår kväll var vi bjudna till barnens gammelmormor & gammelmorfar, Ingrid & Gunnar, på våfflor!

Ellen heter Ingrid i mellannamn efter gammelmormor

Idag började vi dagen med lek, fika & sång på "stora & små", väldigt trevligt & idag var det lite lagom med barn & föräldrar. John va inte direkt på strålande humör när vi kom dit men det släppte snart & sedan var han igång:) Han älskar verkligen sångsamlingen, att sjunga e bland det bästa han vet! Känns som om vi sjunger dagarna i ända hemma, även lite dans då & då ;)

Hela dagen igår gick vi in för amningen till 100%!! Ammade flera gånger fast hon inte "bad om de", hoppas bara de kommer visa sig på vågen på onsdag! Ellen tyckte dock vi skulle fortsätta i samma tempo under natten.. Tror hon ammade 5 eller 6 ggr mellan 22-07 = trött mamma!! Men gör vad som helst för att slippa börja med ersättning!

Nu väntar vi på att mannen i huset ska komma hem<3 Då blir det nog en promenad fram till Ica & handla lite onyttigheter till kvällen. Pratat om att äta Kinamat ikväll, va länge sedan sist!

John ger lillasyster en puss!

Av therese wadström - 15 januari 2014 19:21

Fick lite tid över så passade på att scrappa lite:)

Av therese wadström - 15 januari 2014 16:43

Idag kom Ellens 1.a leende! Har varit på gång ett tag men idag var det på riktigt! :) så härligt att se!

Efter vårat dagliga "morgonmys" satte jag & John igång & baka, idag skulle det göras semlor! Så glad för bakmaskinen vi fick i bröllopspresent, så smidigt!!

Att baka med barn är ju mysigt men blir ofta mjöl m.m lite överallt men vad gör väll de?! Städa gör man ju hela tiden iallafall! Ellen sov i bärsjalen, hade inte blivit mycket gjort utan den.

Skickade sms till Sara & bjöd henne på eftermiddagsfika, och nybakade semlor kunde hon ju inte säga nej till!

John blev jätte glad när hon kom och hon fick flera kramar <3

Mums!

Sara fick även prova att mata Ellen med flaska, men Ellen gillar de inte riktigt, det kommer ju så fort trots att vi har den med minsta hålet! Får väll testa ett par dagar får vi se.

kursiv textEllen kan vara glad som har en sådan snäll & underbar faster och blivande fadder!!kursiv text

Av therese wadström - 14 januari 2014 19:14

Var inte bara jag som ville ha fotbad! Får väll se om han nöjer sig med att bada fötterna, det brukar sluta med att hela han sitter i baljan ;)

Ovido - Quiz & Flashcards